Werkwijze

Wij hebben een vaste werkwijze om u zo u beste kwaliteit te kunnen bieden. (Afhankelijk van degrote van het project)

Opname-gesprek en komen graag even kijken om een goede indruk te krijgen van uw wensen en om u van advies te kunnen dienen waar nodig zal ons bedrijf een persoonlijke afspraak met u maken om de wensen te bespreken en de offerte te kunnen opnemen. Indien mogelijk kunnen we een  prijsindicatie afgeven. ( Richtprijs)

Offerte-gesprek

De opgemaakte offerte zal persoonlijk met u worden besproken. Indien u akkoord gaat met de offerte en ons de opdracht gunt, zal er een afspraak worden gemaakt voor wanneer de opdracht zal starten.
Wilt u nog even nadenken over de offerte zal een afspraak worden gemaakt voor een telefonisch contact moment. Indien gewenst kan de offerte ook gemaild worden.

 

Uitvoering opdracht

Op de afgesproken datum zal THEEDENS –Uw Totaal Installateur- de opdracht starten en dit zal binnen de afgesproken termijn worden voltooid.

Oplevering/Nazorg

Na dat de opdracht is voltooid zal een van de vakmensen contact met u opnemen om de opdracht te bespreken en het project op te leveren. Wij horen graag van u of alles naar wens is verlopen of dat er nog zaken zijn die aandacht behoeven.

Van ontwerp tot realisatieHier staat de caption van de eerste. Met een heleboel lorem ipsum tekst. Hier staat de caption van de eerste. Met een heleboel lorem ipsum tekst. Hier staat de caption van de eerste. Met een heleboel lorem ipsum tekst. Lees meer